Blog

 

Venku je jarní počasí a já se ohlížím za lednem. Prožila jsem euforicky nádhernou první polovinu měsíce, po které následoval rychlý sešup dolů, a psychicky a energeticky náročnou tu druhou polovinu měsíce. A tak se zastavuji, rekapituluji a čerpám z těch všech zážitků zkušenosti, které mě dělají zase o něco moudřejší a silnější.

Pokud je advent časem zklidnění, časem naslouchání a ponoření se do sebe, konec roku pak časem rekapitulace a zvědomněním si, za co jsme ve svém životě nejen za uplynulý rok vděční, začátek roku je čas na tvoření vizí a nastavování cílů pro nový rok.

Bali Story

23.11.2019

Čtyři týdny v Indonésii - být, dýchat, praktikovat. Zvolnění, nalezení, oddání, otevření, žasnutí, plynutí. Inspirace, motivace, fascinace.

Když jsme se domluvily, že na konferenci vyrazíme, nějak mi nedošlo, že si dám 5 lekcí jógy v jeden den právě na závěr 10ti denního podzimního detoxu 😄 přeci jen se to jmenuje konference 🤔😃

Tento rok již druhý výlet za hranici komfortní zóny a sledování, co udělá se mnou i s lidmi kolem fakt, že nejím pevnou stravu, nepiji alkohol ani kávu. Jen Neera detox kúra a čajíčky. A já.